Η Porsche έδωσε το παρόν στο φετινό Amelia Island Concours d’Elegance όπου παρουσίασε τρεις πολύ ιδιαίτερες Taycan, τις οποίες τις είχε ντύσει με αγωνιστικά liveries.

Το ένα livery, το κόκκινο, τιμά την 917 Kurzheck που κέρδισε τον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1970. Το δεύτερο livery, το ροζ, τιμά την 917/20 που συμμετείχε στον αγώνα του Le Mans το 1971 και ήταν το ταχύτερο αγωνιστικό στις κατατακτήριες δοκιμές. Τέλος το τρίτο livery τιμά τις Brumos Porsche που κέρδισαν τον 24ωρο αγώνα της Daytona 4 φορές.

Στις σχετικές ειδήσεις η Porsche χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα προκειμένου να παρουσιάσει το μοντέλο στους υποψήφιους πελάτες. Ήδη έχει τοποθετήσει σε 100 αντιπροσωπείες της VR συστήματα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μέσα στους επόμενους μήνες.

Τέλος η γερμανική εταιρία έχει ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομης τεχνολογίας που επιτρέπει στα μοντέλα της να μπορούν να κινούνται μόνα τους μέσα στους χώρους ενός συνεργείου, κάνοντας την συντήρηση τους γρηγορότερη και πιο αποδοτική.

Η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την Kopernikus Automotive, μια εταιρία με έδρα το Βερολίνο και έχουν δημιουργήσει ένα συνεργείο που λειτουργεί ως demo της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Βρίσκεται στο Ludwigsburg, βόρεια της Στουτγάρδης, με τον τεχνικό της Porsche να καλεί τα αυτοκίνητα και αυτά να πηγαίνουν αυτόνομα πάνω στη ράμπα. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, το αυτοκίνητο κατευθύνεται πάλι αυτόνομα στον χώρο στάθμευσης.