Διέρρευσε το Kia Picanto facelift

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει ακριβώς τρία χρόνια από την στιγμή που η Kia παρουσίασε την 3η γενιά του Picanto και σύντομα η κορεάτικη εταιρία θα μας δείξει την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτό μαρτυρά η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπου βλέπουμε το facelift της GT-Line έκδοση του μικρού μοντέλου της Kia.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του promo video του μοντέλου και έρχεται από την Φρανκφούρτη, εκεί όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας για την Ευρώπη.

Οι αλλαγές είναι διακριτικές, με το μοντέλο να έχει τη νέα “Tiger Nose” μάσκα και να διαθέτει μια κόκκινη ρίγα στο μέσο της. Ακόμα, τα φωτιστικά σώματα έχουν επανασχεδιασμένα μέρη στο εσωτερικού τους, ενώ ο προφυλακτήρας είναι εντελώς νέος. Δεν έχουμε εικόνα του πίσω μέρους, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί μικρές αλλαγές, με την ανανέωση της εμφάνισης να ολοκληρώνεται με τα νέα σχέδια των ζαντών.

Τέλος, πρόσφατα ο CEO της Kia Ευρώπης, Emilio Herrera, δήλωσε ότι αργά ή γρήγορα το ηλεκτρικό Picanto θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό, αν πάρει το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, θα κοστίζει κοντά στις 20.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα