Το Porsche Exclusive τμήμα περιποιείται τη νέα 911 Turbo S

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν δύο εβδομάδες, η Porsche παρουσίασε τη νέα 911 Turbo S, και σήμερα το τμήμα Exclusive Manufaktur της γερμανικής εταιρίας μας παρουσιάζει μια δημιουργία του. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο εντυπωσιακό κόκκινο (Indian Red) χρώμα και έρχεται με σκουρόχρωμα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

Μαύρες είναι και οι εισαγωγές αέρα στα πίσω φτερά του αυτοκινήτου, ενώ οι Porsche Exclusive ζάντες είναι δίχρωμες. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό της 911 Turbo S, όπου διακρίνονται κόκκινες λεπτομέρειες στο ταμπλό του αυτοκινήτου, την κεντρική κονσόλα και στα πάνελ των θυρών.

Σε κόκκινο χρώμα είναι και το ταχύμετρο, όπως και το Sports Chrono ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό. Τέλος, στο υποβραχιόνιο είναι χαραγμένο το λογότυπο Turbo S, ενώ το σήμα της Porsche υπάρχει στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Να θυμίσω, το αυτοκίνητο φορά τον νέο twin-turbo 3,8-λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 650 ίππων με 800 Nm ροπής. Αυτός είναι κατά 70 άλογα και 50 Nm ροπής δυνατότερος από τον κινητήρα της προηγούμενης 911 Turbo S και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να μπορεί να στείλει έως και 500 Nm ροπής στον μπροστά άξονα.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Porsche 911 Turbo S με 650 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...