Ανοίγουν οι online παραγγελίες του ηλεκτρικού Aiways U5 στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η κινέζικη Aiways είχε σκοπό να παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό κοινό, στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης, το νέο ηλεκτρικό της SUV, το U5. Αυτή, όμως, όπως ξέρεις ακυρώθηκε, αλλά τα σχέδια της εταιρίας δεν αλλάζουν.

Έτσι, η εταιρία με έδρα τη Σαγκάη, που χαρακτηρίζεται ως πάροχος υπηρεσιών προσωπικής κινητικότητας, ανακοίνωσε σήμερα πως οι παραγγελίες για το U5 θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου. Αυτές θα γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με την εταιρία να ακολουθεί το μοντέλο πωλήσεων “απευθείας προς τον πελάτη”, καθώς δεν θα πουλά ή θα μισθώνει αυτοκίνητα μέσω των παραδοσιακών αντιπροσωπειών.

Ο Alexander Klose, εκτελεστικός αντιπρόεδρος δραστηριοτήτων της Aiways, σχολίασε:

Οι online προπαραγγελίες αντιπροσωπεύουν την επόμενη σημαντική φάση της εισόδου της Aiways στην ευρωπαϊκή αγορά. Είναι η υπόσχεσή μας προς τους πελάτες ότι με μια μικρή προκαταβολή μπορούν να είναι μεταξύ των πρώτων που θα λάβουν το U5 και θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός ηλεκτρικού SUV με μεγάλη αυτονομία, υψηλή τεχνολογία και καλό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την εταιρία, το U5 τοποθετείται απέναντι από τα Audi E-tron, Mercedes-Benz EQC, Tesla Model X, έχοντας ωστόσο μια “πιο ανταγωνιστική τιμή”, κοντά στις 35.000 ευρώ. Θα προσφέρει αυτονομία 460 χλμ ανά φόρτιση, αποδίδοντας 190 άλογα με 315 Nm ροπής. Επίσης διαθέτει και ένα σύστημα με “φορητή” μπαταρία, που αυξάνει την αυτονομία για επιπλέον 100 χλμ.

Διάβασε ακόμα

Το ηλεκτρικό Aiways U5 πήρε πιστοποίηση για κυκλοφορία στην Ευρώπη

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα