Αυτό είναι το νέο Fiat Strada

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου δύο μήνες, η Fiat Βραζιλίας έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του subcompact unibody pickup της, αλλά το λανσάρισμα του επαγγελματικού μοντέλο της ιταλικής εταιρίας καθυστερεί εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Ωστόσο, σήμερα, μέσω του γραφείου διπλώματος ευρεσιτεχνίας και πατεντών της Βραζιλίας βλέπουμε πολλές φωτογραφίες του νέου Strada, και σε διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού. Η βασική διαθέτει άβαφους προφυλακτήρες και σιδερένιες ζάντες, ενώ άλλες εκδόσεις προσφέρουν LED φωτιστικά σώματα, ράγες οροφής, βαμμένους προφυλακτήρες και ζάντες αλουμινίου.

Σχεδιαστικά, το νέο Strada φέρει αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο pickup της ιταλικής εταιρίας για την αγορά της Λατινικής Αμερικής, το Toro. Διαθέτει έναν αρκετά δυναμικό σχεδιασμό, πόσο μάλλον για επαγγελματικό pickup, και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το νέο Strada θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, που θα συνδυάζει την αρχιτεκτονική Small MP1 του Argo, έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο και εξαρτήματα σχεδιασμένα ειδικά για αυτό.

Τέλος, μηχανικά μαθαίνουμε ότι κάτω από το καπό του νέου μοντέλου θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.400άρης κινητήρας, απόδοσης 87 ίππων, καθώς και ένας 1.300άρης με 108 άλογα, που θα συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Μελλοντικά, θα υπάρχει και ένα αυτόματο CVT κιβώτιο, που θα συνδυάζεται με τον 1.000άρη turbo και 1.300άρη turbo κινητήρες.

Διάβασε ακόμα

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Fiat Strada

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...