Κάποιος έπιασε τα 280 χλμ/ώρα με μια νέα Corvette σε αποξηραμένη λίμνη

Σχετικά άρθρα

Ο Youtuber Stradman πήγε με τη νέα του Corvette σε μια αποξηραμένη λίμνη κάπου στην Γιούτα των ΗΠΑ και θέλησε να πιάσει την τελική ταχύτητα του νέου αυτοκινήτου.

Η Chevrolet ανακοινώνει ότι η τελική ταχύτητα της Corvette C8 ανέρχεται στα 194 μίλια/ώρα (312 χλμ/ώρα). Η ταχύτητα αυτή είναι για την βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό LT2 V8 κινητήρα 6,2-λίτρων απόδοσης 490 ίππων με 630 Nm ροπής.

Με το πακέτο Z51 Performance, το οποίο διαθέτει η συγκεκριμένη άσπρη Corvette, ο κινητήρας αποδίδει 495 άλογα με 637 Nm ροπής, αλλά η τελική ταχύτητα μειώνεται στα 184 μίλια/ώρα (296 χλμ/ώρα), αφού το αεροδυναμικό bodykit που φέρει, παράγει επιπλέον 182 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης.

Όπως θα δεις, το αυτοκίνητο κατάφερε να πιάσει τα 173 μίλια/ώρα (278 χλμ/ώρα) στη σαθρή, χωμάτινη επιφάνεια, κάτι που ως προσπάθεια κρίνεται στα όρια του γενναίου με χαζού. Εκτός από τον ίδιο, προσπάθησε και η συνοδηγός να πιάσει την τελική ταχύτητα, η οποία τελικά κατάφερε να δει στο ταχύμετρο τα 171 μίλια/ώρα (275 χλμ/ώρα).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...