Το 2024 ο διάδοχος της McLaren P1

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον CEO της McLaren, Mike Flewitt, η βρετανική εταιρία θα παρουσιάσει τον διάδοχο της P1 το 2024 και θα διαθέτει υβριδικό κινητήρα. Όπως δήλωσε:

Μου αρέσουν πολύ τα ηλεκτρικά μοντέλα. Έχω οδηγήσει αρκετά από αυτά πρόσφατα και για καθημερινή χρήση είναι εκλεπτυσμένα, άμεσα και έχουν απίστευτες επιδόσεις. Αλλά οι χρόνοι φόρτισης τους είναι περιοριστικοί.

Πάρτε για παράδειγμα την 765LT. Γνωρίζουμε πως πολλοί από τους ιδιοκτήτες του αυτοκίνητου θα πάνε με αυτό σε κάποια πίστα. Αν ήταν ηλεκτρικό, θα οδηγούσαν το πολύ 30 λεπτά και στη συνέχεια θα έπρεπε να το συνδέσουν στη πρίζα μέχρι την επόμενη ημέρα.

Ο Flewitt μίλησε και για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να απαγορευτούν οι πωλήσεις βενζινοκίνητων, ντιζελοκίνητων, υβριδικών αυτοκινήτων από το 2035, αφού από τότε και έπειτα, θα επιτρέπονται στη Μεγάλη Βρετανία οι πωλήσεις μόνο αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και εκείνων που κινούνται με υδρογόνο. Η McLaren, μαζί με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, προσπαθούν να πείσουν την βρετανική κυβέρνηση να εξαιρέσει από τον αποκλεισμό τα υβριδικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...