Διέρρευσαν φωτογραφίες της BMW Σειράς 5 facelift

Σχετικά άρθρα

Η “εβδομάδα διαρροών” από την BMW συνεχίζεται, καθώς μετά τη νέα 2 Series Coupe και το iX3, σήμερα βλέπουμε δύο φωτογραφίες του ήπιου facelift που έχει υποστεί η Σειρά 5. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένεται να γίνουν στα τέλη Μαΐου, με το λανσάρισμα του μοντέλου να έχει οριστεί για το δεύτερο μισό του έτους.

Από τις -καλής ανάλυσης- φωτογραφίες διακρίνονται οι αλλαγές του εμπρός και πίσω μέρους. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο των φωτογραφιών είναι η 530e, που φορά τον 2,0-λιτρο plug-in υβριδικό σύνολο, απόδοσης 252 ίππων και 420 Nm ροπής.

Ακόμα, αυτό φορά το M Sport πακέτο, με το μεσαίο πολυτελές sedan να έχει αποκτήσει μεγαλύτερη γρίλια, ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα με νέα LED φώτα ημέρας, ενώ μικρές αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό.

Μηχανικά θα προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που συναντάμε και στη τωρινή γενιά του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...