Μπορεί ο 88ος 24ωρος αγώνας του Le Mans να έχει αναβληθεί για τις 19-20 Σεπτεμβρίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν πως θα διεξαχθεί 24ωρος αγώνας του Le Mans στην αρχική ημερομηνία, στις 13-14 Ιουνίου, μόνο που αυτός θα είναι ψηφιακός.

Ο αγώνας θα γίνει μέσω του rFactor 2, με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν πως ο ψηφιακός αγώνας θα προσφέρει την απόλυτη προσομοίωση του πραγματικού αγώνα, με αλλαγές καιρικών συνθηκών, αλλαγές οδηγών, διεξαγωγή του αγώνα την ημέρα και τη νύχτα, στάσεις για ανεφοδιασμό και αλλαγή ελαστικών, αλλά και στρατηγική.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, με κάθε μια από τις έως 50 ομάδες να τρέχουν με GTE και LMP2 αγωνιστικά και να έχουν τουλάχιστον 2 επαγγελματίες οδηγούς. Ο κάθε οδηγός θα πρέπει να αγωνιστεί για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και το πολύ έως επτά ώρες. Η κάθε ομάδα θα μπορεί να δημιουργήσει τα δικά της livery για το αγωνιστικό της και να έχει τους δικούς της χορηγούς.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί παγκοσμίως, με σχολιαστές και δημοσιογράφους να μιλούν ζωντανά από ένα τηλεοπτικό στούντιο στο Παρίσι, ενώ διάφοροι VIP καλεσμένοι θα τους επισκέπτονται κατά την διάρκεια του αγώνα.