McLaren: Παρουσίασε την 600LT Spider Segestria Borealis, καθυστερεί το πλάνο Track 25

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα MSO της McLaren παρουσίασε μια ειδική έκδοση της 600LT Spider. Πρόκειται για την Segestria Borealis που αντλεί έμπνευση από την δηλητηριώδης αράχνη Segestria Florentina. Μόλις 12 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, όλα βαμμένα στο Borealis Black MSO Defined χρώμα, έχοντας Napier Green λεπτομέρειες.

Οι ζάντες είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, με το αυτοκίνητο να διαθέτει τα ελαφριά carbon bucket καθίσματα, carbon διακοσμητικά, Alcantara επενδύσεις, 12 Bowers and Wilkins ηχεία, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα ανύψωσης του μπροστινού μέρους και συναγερμό.

Μηχανικά φορά τον V8 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 600 ίππων με 627 Nm ροπής. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,9 δευτ., για τα 0-200 χλμ/ώρα 8,4 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 324 χλμ/ώρα.

Στις σχετικές ειδήσεις ο CEO της McLaren, Mike Flewitt, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας, θα καθυστερήσει η εφαρμογή του πλάνου Track 25, που παρουσιάστηκε το 2018 και θέλει την βρετανική εταιρία να παρουσιάζει 18 νέα μοντέλα έως το 2025. O Flewitt θεωρεί ήδη το 2020 “χαμένη χρονιά”, με την McLaren να πιστεύει πως θα επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν προ κορωνοϊού στα τέλη του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...