Η Ford teasάρει την Mustang Mach 1

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές Απριλίου είχε διαρρεύσει εσωτερικό έγγραφο της Ford το οποίο έδειχνε ότι η αμερικάνικη εταιρία θα επαναφέρει την έκδοση Mach 1 στη γκάμα της Mustang, και ταυτόχρονα θα καταργήσει την Shelby GT350 για το MY2021 του pony car.

Σήμερα, η Ford δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Mustang Mach 1, η οποία αντικαθιστά την Mustang Bullitt. Η Mustang Mach 1 βασίζεται στη Mustang GT, με την εταιρία να μην αναφέρει καμία περαιτέρω τεχνική πληροφορία για την έκδοση. Αρκέστηκε μόνο να δηλώσει ότι όπως και η πρωτότυπη ειδική έκδοση της Mustang του 1969, έτσι και η καινούρια Mustang Mach 1, θα τιμά την κληρονομιά της. Παράλληλα θα διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση και θα είναι η πιο ικανή 5,0-λιτρη Mustang που έχει υπάρξει ποτέ.

Φήμες αναφέρουν ότι ο 5,0-λίτρος V8 κινητήρα θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα, ενώ λέγεται πως θα συνδυάζεται μόνο με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Σχεδιαστικά θα ξεχωρίζει από το μαύρο, με εισαγωγές αέρα καπό, τις μαύρες λωρίδες, την μαύρη αεροτομή και τις κόκκινες εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo.

Ακόμα, από τις φωτογραφίες διακρίνεται ένα roll-cage στην καμπίνα του μοντέλου, ενώ πατά σε νέες ζάντες 19 ιντσών, που “ντύνονται” με τα Pilot Sport Cup 2 ελαστικά της Michelin, διαστάσεων 305/30. Επίσης υπάρχει μπροστινό splitter, νέες απολήξεις εξατμίσεων, ενώ θα διαθέτει ειδικά διακοσμητικά στο εσωτερικό.

Μετά την Mustang του 1969, η μπλε οβάλ εταιρία έβαλε στο συρτάρι τη ονομασία Mach 1, για να ξαναβγεί το 2003 για μία ακόμα ειδική έκδοση Mustang που είχε retro στοιχεία και έναν ατμοσφαιρικό V8 των 4,6 λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...