Στο τελευταίο video του καναλιού Issimi στο YouTube ο Jason Cammisa ασχολείται με την McLaren Senna, και μας αναφέρει την ιστορία πίσω από αυτήν. Σύμφωνα με τον Cammisa, το άκρως εντυπωσιακό και ικανό hypercar της βρετανικής εταιρίας ξεκίνησε ως project για την συμμετοχή της τελευταία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής και στο Le Mans.

Ο Cammisa αναφέρει ότι τo project αυτό ήταν μυστικό και είχε την ονομασία P15, αλλά τελικά ακυρώθηκε για λόγους έλλειψης χρημάτων, πολιτικών παιχνιδιών και αλλαγής των κανονισμών. Ωστόσο, η εξέλιξη του αγωνιστικού φαίνεται να είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, γι’αυτό και η McLaren τελικά το μετέτρεψε σε αυτοκίνητο δρόμου.

Η Senna, όμως, παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2017, κάτι που σημαίνει ότι -χοντρικά- το project για το Le Mans εξελισσόταν το 2014 με 2015. Παρόλα αυτά, τότε δεν υπήρχε καμία αλλαγή στους κανονισμούς κάποιας εκ των κατηγοριών του WEC, οπότε κανείς δεν είναι βέβαιος εάν όντως η McLaren είχε προχωρήσει τότε στην ανάπτυξη ενός νέου αγωνιστικού για το Le Mans.