O Toto Wolff αγόρασε μετοχές της Williams

Σχετικά άρθρα

Στους 42 αγώνες του πρωταθλήματος της Formula 1 των σεζόν 2018 και 2019, η Williams είχε καταφέρει να μαζέψει μόλις 8 βαθμούς, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η βρετανική εταιρία βρίσκεται στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας της.

Τα προβλήματα συνεχίζονται και εκτός πίστας, ή μάλλον από εκεί πηγάζουν, γι’αυτό και πρόσφατα η ROKiT τερμάτισε τη συνεργασία της με την ομάδα ως χορηγός τίτλου. Έπειτα, η ομάδα με έδρα το Grove της Αγγλίας ανακοίνωσε επίσημα ότι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού της μεριδίου, ψάχνοντας κάποιον επενδυτή που θα μπορούσε να την σώσει.

Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ο Toto Wolff, καθώς ο Αυστριακός αγόρασε το 5% των μετοχών της Williams F1 Racing. Και φαίνεται ότι ο Αυστριακός έχει επιδοθεί σε ένα επενδυτικό “ράλι”, καθώς προ μερικών εβδομάδων αγόρασε μετοχές της Aston Martin, η οποία -όπως ξέρεις- από το 2021 θα πάρει την θέση της Racing Point.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Toto Wolff αγοράζει μερίδιο στη Williams. Στο παρελθόν κατείχε το 30% των μετοχών της ομάδα του Frank Williams, αλλά το 2014 πούλησε το 20% στον Αμερικανό επιχειρηματία Brad Hollinger, και αγόρασε το 30% στη Mercedes, ενώ το άλλο 10% των μετοχών της Williams που κατείχε το πούλησε το 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...