Χρειάστηκαν σχεδόν 10 μήνες για τα ολοκληρώσει ο Stephan Papadakis και οι μηχανικοί της Papadakis Racing τη μετατροπή μιας νέας Toyota Supra σε αγωνιστικό, ώστε αυτό να συμμετάσχει στο Formula Drift πρωτάθλημα.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2019, όταν η Papadakis Racing ξεκίνησε να βελτιώνει τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα (B58) της BMW, ο οποίος φαίνεται πως έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει ένας σύγχρονος 2JZ-GTE. Και αυτό γιατί είναι ικανός να αποδίδει έως 1.034 άλογα και 1.231 Nm ροπής, έχοντας τις αντοχές να παράγει αυτό το νούμερο χωρίς να χρειαστεί να αλλαχθούν μπιέλες, πιστόνια, εκκεντροφόροι κτλ. Εντυπωσιακό!

Όλο το επόμενο διάστημα ο Stephan Papadakis έκανε όλες τις απαραίτητες μετατροπές, με το bodykit να είναι το τελευταίο πράγμα που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο. Αυτό φέρει την υπογραφή του Jon Sibal και κατασκευάστηκε από τις Steph και TRD, και πριν λίγες ημέρες το ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πήγε στην πίστα του Willow Springs International στην California για το shakedown, και φυσικά το πρώτο “driftάρισμα” με τον Fredric Aasbo να βρίσκεται στο τιμόνι.