Τον περασμένο Απρίλιο η Singer Vehicle Design παρουσίασε την Honor Roll Commission, μια ακόμη restomod αερόψυκτη Porsche 911 (964), προτού αυτή παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Ο Jay Leno είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, και στο παρακάτω video μας αναλύει γιατί η συγκεκριμένη δημιουργία είναι τόσο ξεχωριστή, έχοντας στο δεξί κάθισμα τον Steve Davis, επικεφαλής πελατειακών σχέσεων στη Singer.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε gunmetal χρώμα και διαθέτει μαύρη υφασμάτινη οροφή, καθώς αυτή η 911 Targa διαθέτει μεταξύ άλλων εξωτερικό φίλτρο καυσίμου, ζάντες της Fuchs, μαύρες κεραμικές απολήψεις εξατμίσεων και μια διακριτική αεροτομή.

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί πορτοκαλί δερμάτινες επενδύσεις, ενώ υπάρχουν και άλλες πορτοκαλί λεπτομέρειες. Τα bucket καθίσματα είναι κατασκευασμένα από carbon, ενώ και ο χώρος αποσκευών στο μπροστινό μέρος έχει επενδυθεί με δέρμα.

Μηχανικά φορά έναν boxer 6κύλινδρο 4,0-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Bonus! Δες τον Leno να οδηγεί και το Vanderhall Edison2, ένα ηλεκτρικό τρίτροχο 635 κιλών.