H Ferrari δοκιμάζει στο Fiorano μια πιο “καυτή” έκδοση της 812 Superfast

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ferrari αποκάλυψε -2,5 χρόνια μετά την παρουσίαση της 812 Superfast– την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου. Φαίνεται, όμως, ότι η ιταλική εταιρία ετοιμάζει και μια πιο καυτή έκδοση του εξαιρετικού grand tourer της.

Αυτή πιάστηκε να δοκιμάζεται χθες στην ιδιόκτητη πίστα της Ferrari στο Fiorano της Ιταλίας και από το παραπάνω video διακρίνουμε ότι το αυτοκίνητο διαθέτει ένα νέο, μεγαλύτερο διαχύτη, ενώ και ο ήχος της εξάτμισης είναι πιο δυνατός και υψίσυχνος, κάτι που μαρτυρά ένα νέο σύστημα εξαγωγής.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η Ferrari ετοιμάζει την παραπάνω έκδοση, και γι’αυτό δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση του κινητήρα της. Είναι, όμως, δεδομένο ότι μιλάμε για τον 6,5-λίτρων ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα (F140), ο οποίος φημολογείται ότι θα αποδίδει 850 άλογα στις 9.000 σ.α.λ.

Δες ακόμα

Μια Ferrari 812 Superfast ουρλιάζει και καίει λάστιχο στη Θεσσαλονίκη

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...