Η Kia teasάρει το νέο Sedona

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2014 η Kia παρουσίασε την τρέχουσα -τρίτη- γενιά του Sedona (το οποίο σε κάποιες αγορές πωλείται ως Carnival), και η κορεάτικη εταιρία είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει τη νέα γενιά του πολυμορφικού της στην ίδια, φετινή αμερικάνικη έκθεση, αλλά αυτή ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σήμερα, όμως, η Kia έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου minivan της, χωρίς να γίνεται γνωστό πότε θα δούμε το μοντέλο. Η εταιρία, όμως, ανέφερε ότι η κυκλοφορία του νέου Sedona/Carnival θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην αγορά της Κορέας το τρίτο τρίμηνο του έτους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Από την παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia, ενώ στο εσωτερικό του θα προσφέρει περισσότερους χώρους, ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου αλλά και σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας, αυτή που χρησιμοποιεί το νέο Kia Optima και το Hyundai Sonata, με σκοπό την τοποθέτηση και ενός υβριδικού συνόλου. Το εμπρός μέρος του νέο Sedona αντλεί στοιχεία από το νέο Kia Soul, με οριζόντια LED φωτιστικά σώματα, όπως αυτά του Seltos.

Από το 1998, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τo Sedona/Carnival, η Kia έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια μονάδες του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Maserati teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, είναι η GranCabrio Folgore;

Την τελευταία ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου η Maserati παρουσίασε την GranCabrio, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου...

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...