Στα μέσα Μαρτίου και ενώ η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο, η διοργανώτρια αρχή της Formula E και η FIA αποφάσισαν να “παγώσουν” το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο είχαν διεξαχθεί οι πέντε από τους συνολικά 14 αγώνες της σεζόν.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ακυρώθηκαν όλοι οι προγραμματισμένους αγώνες του πρωταθλήματος, ήτοι το E Prix στην Sanya της Κίνας, το E Prix στην Ρώμη της Ιταλίας, το E Prix στο Παρίσι της Γαλλίας, το E Prix στην Σεούλ της Νότιας Κορέας, το E Prix στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, το E Prix στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., και τα δύο E Prix στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Αυτός που τελικά δεν ακυρώθηκε είναι ο αγώνας του Βερολίνου, καθώς χθες ανακοινώθηκε ότι στο εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο του Tempelhof θα διεξαχθούν έξι αγώνες μέσα σε 9 ημέρες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το Tempelhof προσφέρει τρεις διαφορετικές χαράξεις, και εκεί θα διεξαχθούν τρεις διπλοί αγώνες στις 5-6 Αυγούστου, στις 8-9 Αυγούστου και 12-13 Αυγούστου.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και στην πίστα θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση μόνο τα μέλη των ομάδων, με συνολικό όριο τα 1.000 άτομα.