Υπερσπάνια street-legal McLaren F1 GTR Longtail πωλείται για 15 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου τρεις μήνες η βρετανική αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Tom Hartley Jnr. είχε βγάλει προς πώληση μια μοναδική F1 GTR Longtail. Όπως γνωρίζεις, η McLaren κατασκεύασε συνολικά 106 F1, με τις δέκα από αυτές να είναι οι αγωνιστικές F1 GTR Longtail.

Η συγκεκριμένη είναι η πρώτη που κατασκευάστηκε και χρησιμοποιήθηκε ως εργοστασιακό πρωτότυπο ανάπτυξης του αγωνιστικού. Έχει αριθμό σασί 19R και είναι η πρώτη F1 GTR που έχει μετατραπεί ώστε να μπορεί να κινηθεί νόμιμα και σε δημόσιους δρόμους, από την Lanzante και την Gordon Murray Design.

Η F1 GTR Longtail είχε κωδική ονομασία F1 GT και διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση, σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο, με το βάρος της να μειώνεται κατά 135 κιλά (915 στο σύνολο), με τον V12 6,0-λίτρων S70 κινητήρα της BMW να παράγει 600 άλογα με 651 Nm ροπής.

Διάβασε ακόμα

Οι απίθανες και ιδιαίτερες ιστορίες 7 μοναδικών McLaren F1

Η Lanzante είναι η εταιρία που είναι υπεύθυνη να κάνει street-legal την P1 GTR, και στο παραπάνω video θα δεις όλες τις λεπτομέρειες του. Το αυτοκίνητο πωλείται για 15 εκατομμύρια δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr