H Great Wall παρουσίασε το νέο Haval H5

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών του, η Great Wall, μια από τις μεγαλύτερες κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, παρουσίασε το νέο Haval H5. Το μοντέλο έχει μήκος 4,62 μέτρα, πλάτος 1,89 μέτρα, ύψος 1,78 μέτρα και μεταξόνιο 2,738 μέτρων.

Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 20 εκατοστά και υιοθετεί μια “τετράγωνη” εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν στρογγυλοί προβολείς, μεγάλη μάσκα, ενώ δύο ορατοί κόκκινοι γάντζοι ρυμούλκησης προεξέχουν από τον προφυλακτήρα. Το νέο H5 διαθέτει μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και έτσι είναι μαύρος ο εμπρός προφυλακτήρα, οι θόλοι των τροχών και οι πλαϊνές ποδιές.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone και μηχανικά το αυτοκίνητο προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης, τον 1.500άρη turbo απόδοσης 170 ίππων και τον 2,0-λίτρων turbo απόδοσης 225 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...