Επικό drift video με το Toyota GT86 με τον V8 κινητήρα της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Επέτρεψε μου μια δόση υπερβολής στα γραφόμενα, αλλά θεωρώ ότι το παρακάτω video είναι ένα από τα καλύτερα drifting videos που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια. Και αυτό γιατί υπάρχει πολύ απλό μοντάζ, ωραία πλάνα από drone, επικός ήχος από τον κινητήρα της Ferrari και μια διαδρομή (Horse Thief mile) που δεν έχει καμία ευθεία.

Εκτός αυτών, έχουμε φυσικά και δύο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές. Αρχικά, πίσω από του τιμόνι του επικού αυτού drift car βρίσκεται ο Ryan Tuerck. Όπως γνωρίζεις, ο “τρελός” Αμερικάνος ήθελε να πραγματοποιεί την επιθυμία του για ένα μεγαλοπρεπέστατο engine swap, ώστε να μετατρέψει το ιαπωνικό αυτοκίνητο σ’ ένα πανίσχυρο drift car που διαλύει τα πίσω ελαστικά.

Αρχικά, στο Toyota GT86 ο Tuerck ήθελε να τοποθετήσει έναν V12, V10, ή V8 κινητήρα από Formula 1, αλλά οι κινητήρες της F1 είναι εξαιρετικά ακριβοί και δυσεύρετοι. Οπότε, ο αμέσως καλύτερος κινητήρας που μπορούσε να βρει o επαγγελματίας drifter ήταν από ένα supercar, και εγένετο GT4586.

Ο λόγος που επέλεξε τον V8 της Ferrari 458 Italia, ήταν μια βόλτα που είχε κάνει στα μέσα του 2016. Ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει 570 άλογα, καθώς διαθέτει νέο σύστημα εξάτμισης και nitrous.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...