Επιπλέον 35 περιπολικά Hyundai i30 στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Σχετικά άρθρα

Στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν 35 νέα περιπολικά Hyundai i30 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση παράδοσης τους έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, με τα i30 να φορούν τον 1.600αρη diesel κινητήρα απόδοσης 115 ίππων.

Πρόκειται για οχήματα τόσο υπηρεσιακού όσο και ελεύθερου χρωματισμού, όπου στο σύνολό τους θα διατεθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 “Ενεργητική Οδική Ασφάλεια”των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Βορείου Αιγαίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...