Το Σεπτέμβριο του 2017 η αναγεννημένη TVR παρουσίασε το Griffith, και ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2019 θα ήταν έτοιμη για να ξεκινήσει την παραγωγή του. Ωστόσο, λόγω κρατικών δανείων και γραφειοκρατίας, αυτή καθυστέρησε αρκετά.


Έπειτα ήρθε η κρίση του νέου κορωνοϊού και γι’αυτό σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία η TVR πλέον αναζητά νέα κεφάλαια ώστε να καταφέρει να βγάλει στη παραγωγή του νέου sport αυτοκίνητο της. Πιο συγκεκριμένα, η TVR προσπαθεί να συγκεντρώσει £25 εκατ., εκδίδοντας ομόλογα στο χρηματιστήριο του Δουβλίνου μέσω της ιρλανδικής εταιρείας Audacia Capital.

Ο επικεφαλής της εταιρίας, Les Edgar, έχει παρουσιάσει στους επενδυτές ένα σχέδιο για την προσθήκη νέων εκδόσεων του Griffith, ενώ επίσης υπάρχουν και σχέδια για ηλεκτρική έκδοση, ώστε να έχει μέλλον η εταιρία.

Σε μια επισκόπηση της επένδυσης που δημοσίευσε η Audacia, η TVR υποστηρίζει ότι έχει ένα βιβλίο παραγγελιών αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων λιρών, για την παραγωγή του Griffith Launch Edition, το πρώτο έτος. Ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar τουλάχιστον ένας μικρός αριθμός παραγγελιών έχουν ακυρωθεί, οι οποίοι αρχικά περίμεναν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους το 2019.