Τα τελευταία 18 i8 Roadster έφυγαν από το εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία παρουσία των μελλοντικών ιδιοκτητών τους. Κάθε αυτοκίνητο ήταν μοναδικό και προϊόν στενής συνεργασίας με τον πελάτη, με το κάθε αυτοκίνητο να είναι βαμμένο στο χέρι σε μοναδικά χρώματα που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραγωγής του i8.

Και στο εσωτερικό τους υπάρχουν εξατομικευμένα στοιχεία, όπως επένδυση Alcantara στα καθίσματα και στο τιμόνι, αλλά και ειδικές διακοσμητικές λωρίδες και ένθετα διακοσμητικά.

Ο διευθυντής του εργοστασίου Hans-Peter Kemser δήλωσε:

Για μία ακόμα φορά έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να ικανοποιούμε τα απαιτητικά πρότυπα και τις εξατομικευμένες προδιαγραφές των πελατών μας με μοναδικές λύσεις και απαράμιλλη επιδεξιότητα.

Η ολοκλήρωση της παραγωγής του BMW i8 με ένα τέτοιο φινάλε είναι κάτι για το οποίο είμαστε όλοι πολύ περήφανοι. Τα τελευταία οχήματα

Η παραγωγή του i8 στο εργοστάσιο της Λειψίας διήρκεσε 6 χρόνια, με το τελευταίο i8 να ήταν ένα i8 Roadster βαμμένο σε Portimao Blue χρώμα. Η BMW στα 6 χρόνια που κατασκεύαζε το i8, παρήγαγε περίπου 21.000 i8 και i8 Roadster, με την εταιρία να έχει ακυρώσει τον διάδοχο του.