H Renault αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη τον οδηγό της για το 2021

Σχετικά άρθρα

Η πολύ γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος Noemi de Miguel έγραψε στο Twitter σήμερα το πρωί ότι η Renault έχει μεγάλα νέα αυτήν την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την Τετάρτη τον οδηγό που θα αντικαταστήσει τον Daniel Ricciardo το 2021.

Μετά τον χθεσινό αγώνα, ο Cyril Abiteboul είπε σε βετεράνους μηχανικούς της ομάδας, που βρίσκονται περισσότερα από 15 χρόνια σε αυτή, ότι ο εν λόγω οδηγός έχει ήδη συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, κάτι που φωτογραφίζει τον Fernando Alonso.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Renault δημοσίευσε φωτογραφίες του Fernando Alonso στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εποχή του 2004, με τον Alonso να σχολιάζει σε αυτές. Με τον Daniel Ricciardo να πηγαίνει στην McLaren από το 2021, μένει κενή μια θέση οδηγού στη γαλλική ομάδα, η οποία αναζητά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ricciardo.

Ο Vettel φέρεται να έχει απορρίψει την ιδέα να πάει στη Renault, αφού δεν την βρίσκει ανταγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι ο 38χρονος Ισπανός είναι πιο κοντά από ποτέ στο να επιστρέφει στη Formula 1 και στη Renault.

Στο σενάριο επιστροφής του Alonso εμπλέκεται και η Liberty Media, η ιδιοκτήτρια της Formula 1, η οποία είναι πρόθυμη να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του Alonso στη Renault, προκειμένου να αυξήσει την δυναμική του πρωταθλήματος. Ο Alonso είχε συμβόλαιο 30 εκατ. δολαρίων με την McLaren, με την Renault να δίνει στον Ricciardo 17 εκατ. δολάρια.

Ο Alonso έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους με την Renault την περίοδο 2005-2006, ενώ επέστρεψε στην ομάδα το 2008-2009, όπου και πήρε δύο νίκες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr