Ιταλίδα πιάστηκε να “τρέχει” με 703 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Στη επαρχία Offagna της Ανκόνα της Ιταλίας μια κάμερα ταχύτητας “έπιασε” ένα Ford Focus να κινείται με ταχύτητα 703 χλμ/ώρα, σε έναν δρόμο με όριο ταχύτητας τα 70 χλμ/ώρα.

Η κάμερα “έκοψε” την κλήση και αυτή στάλθηκε από την τοπική αστυνομία ταχυδρομικώς στο σπίτι της νεαρής γυναίκας, κατόχου του Focus, η οποία είδε πως πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 857 ευρώ, να παραδώσει το δίπλωμά της για κάποιο διάστημα και να παίρνει 10 πόντους ποινής.

Καταλαβαίνεις πως η γυναίκα έκανε ένσταση αφού δεν οδηγούσε κάποιο διαστημόπλοιο, αλλά ένα Focus. Το παράδοξο είναι πως παρότι η τοπική αστυνομία αναγνώρισε πως πρόκειται για δυσλειτουργία της κάμερας ταχύτητας , η γυναίκα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο και στη συνέχεια να κάνει ένσταση προκειμένου να πάρει πίσω τόσο τα χρήματά όσο και το δίπλωμά της.

Μάλιστα είναι πιθανό η γυναίκα να ζητήσει και αποζημίωση από τη τοπική αστυνομία, αφού έπρεπε ο αστυνομικός που ταχυδρόμησε την κλήση να ελέγξει τα δεδομένα της παράβασης.

Διάβασε επίσης

Βέλγος πιάστηκε να “τρέχει” με 696 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr