Ο Sebastian Vettel στην Red Bull; [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Red Bull Racing, αφού διάφορες πηγές αναφέρουν πως η αυστριακή εταιρία θέλει τον Γερμανό πιλότο να οδηγεί για λογαριασμό της από το 2021 και μετά.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, έχει αναθέσει στον Helmut Marko να φέρει ξανά τον 33χρονο πιλότο στην ομάδα του. Αν συμβεί αυτό, ο Alexander Albon θα μετακινηθεί στην AlphaTauri, με τον Daniil Kvyat να αποχωρεί από την ομάδα.

Ανανέωση

Η Red Bull απορρίπτει κατηγορηματικά τις φήμες επιστροφής του Vettel. Όχι και από την Racing Point

Ο Albon ωστόσο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην επιστροφή του Vettel στην Red Bull, αφού ο Βρετανός με ταϊλανδέζικες ρίζες υπόγραψε αρχικά με την Toro Rosso και στη συνέχεια προήχθη στην Red Bull. Το 51% των μετοχών της Red Bull ανήκουν στην οικογένεια Yoovidhya της Ταϊλάνδης που κάποτε ανακάλυψε το ενεργειακό ποτό στη Νοτιοανατολική Ασία.

Μάλιστα υπάρχουν φήμες πως η σχετική ανακοίνωση ενδέχεται να γίνεται είτε σήμερα, είτε κατά τη διάρκεια του δεύτερου GP της Αυστρίας, που ξεκινά αύριο.

O Vettel σε συνέντευξή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Red Bull λέγοντας πως η Red Bull έχει ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίζει αγώνες, με τον ίδιο να θέλει να αγωνίζεται και να κερδίζει και έτσι θα απαντούσε “ναι” σε μια πρόταση της Red Bull.

Επίσης ο Vettel αποκάλυψε πως είχε συνομιλίες με τη Renault αλλά αυτές δεν προχώρησαν, με την γαλλική εταιρία να ανακοινώνει χθες την επιστροφή του Fernando Alonso.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...