Ο Michael Fassbender θα τρέξει με την Porsche στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

O ηθοποιός Michael Fassbender θα τρέξει με μια Porsche 911 RSR στο φετινό πρωτάθλημα του ευρωπαϊκού Le Mans (European Le Mans Series, ELMS), με τα χρώματα της ομάδας Proton Competition. Ο Fassbender εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια για να εκπληρώσει τον απόλυτο στόχο του, να αγωνιστεί στον διάσημο αγώνα των 24 ωρών του Le Mans.

Η πρώτη του γεύση σε επαγγελματικό επίπεδο ήρθε με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Ferrari Challenge το 2017 και το 2018, πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari 488 Challenge. Το 2019, έτρεξε στη σειρά Porsche Sports Cup της Γερμανίας πίσω από το τιμόνι μιας Porsche 911 GT3 Cup.

Ο 43-χρονος Ιρλανδογερμανός αστέρας του Hollywood δήλωσε σχετικά:

Ακόμη και πριν ξεκινήσω την ηθοποιία, είχα ένα μεγάλο όνειρο να τρέξω σε αγώνες. Ήταν ξεκάθαρο για μέσα όταν ήμουν μικρός. Ο πατέρας μου ήταν ενεργός οδηγός και μου δίδαξε πολλά. Πάντα ένιωθα ότι ήθελα να πάω γρήγορα σε μια στροφή, και φυσικά αισθανόμουν συνδεδεμένος με το αυτοκίνητο. Και τώρα θέλω να πάω στο απόλυτο μέρος, στο Le Mans.

Το φετινό ELMS αποτελείται από πέντε 4ώρους αγώνες, στο Le Castellet (19 Ιουλίου), στο Spa (9 Αυγούστου), στη Βαρκελώνη (29 Αυγούστου), στη Monza (11 Οκτωβρίου), στο Portimao (1 Νοεμβρίου) και φυσικά στο Le Mans στις 19-20 Σεπτεμβρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...