Παραιτήθηκε ο CEO της Skoda

Σχετικά άρθρα

Η Skoda ανακοίνωσε την αποχώρηση του CEO της, Bernhard Maier. Ο 60χρονος Γερμανός που θα βρίσκεται στη θέση του έως τις 31 Ιουλίου 2020, ανέλαβε τα ηνία της τσέχικης εταιρίας τον Νοέμβριο του 2015 και στο δελτίο τύπου η Skoda δεν αναφέρει τον λόγο της αποχώρησης του διευθύνοντος συμβούλου τους.

Επίσης δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει, με τον διάδοχο του να εκλέγεται στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

O Maier από το 1988 έως το 2001 κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις στην BMW, ενώ το 2001 έως το 2010 ανέλαβε την θέση του CEO της Porsche Γερμανίας. Το 2010-2015 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche, προτού τον Νοέμβριο του 2015 γίνει CEO της Skoda.

Παράλληλα το VW Group έκανε γνωστό πως στις 15 Ιουλίου αποχωρεί ο CEO της Traton, Andreas Renschler, με τον Matthias Grundler να τον αντικαθιστά. Επίσης αποχώρησε και ο CEO της Volkswagen Commercial Vehicles, Thomas Sedran, με τον Carsten Intra να παίρνει την θέση του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...