Η Castrol TOM’s Racing Toyota Supra είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο αγωνιστικό που συμμετείχε ποτέ στο Super GT πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και πρόσφατα το αυτοκίνητο βρέθηκε σε μια αποθήκη στη περιοχή Chugoku της Ιαπωνίας.

Το αγωνιστικό έκανε το ντεμπούτο του το 1995 και αντί για τον 2JZ κινητήρα φορούσε τον 2,0-λιτρο turbo 3SGTE κινητήρα του Toyota Celica WRC, απόδοσης σχεδόν 500 ίππων με 600 Nm ροπής.

Το αγωνιστικό δεν διαθέτει τον κινητήρα του και η ίδια η TOM’s Racing έχει αναλάβει την αποκατάσταση του αυτοκινήτου, ζητώντας μάλιστα την βοήθεια όλων, αφού μέσω crowdfunding καμπάνιας ζητά το ποσό των 50 εκατ. γιεν (412.000 ευρώ), προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για τη συνολική αποκατάσταση.

Τα 10 εκατ. γιεν (82.400 ευρώ) χρειάζονται για την αποκατάσταση του εξωτερικού και του εσωτερικού, ενώ 20 εκατ. γιεν (164.800 ευρώ) απαιτούνται προκειμένου το αγωνιστικό να μπορεί και πάλι να είναι οδηγήσιμο. Τέλος, τα άλλα 20 εκατ. γιεν θα χρησιμοποιηθούν ώστε η αγωνιστική Supra να επιστρέψει στις πίστες.