Πριν τρεις εβδομάδες η Bentley παρουσίασε την ανανεωμένη Bentayga, και σήμερα η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η παραγωγής της στο εργοστάσιο της στο Crewe της Αγγλίας.

Παράλληλα, η Bentley ανακοίνωσε πως η παραγωγή στο εν λόγω εργοστάσιο επανήλθε πλήρως, μετά το κλείσιμο του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχοντας πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

1

Όσον αφορά τη Bentayga, πάνω από 100 άτομα έχουν αναλάβει την χειροποίητη συναρμολόγηση της, με το κάθε αυτοκίνητο να περνά από 43 στάδια, προκειμένου να διασφαλιστεί πως η τελική ποιότητα παραγωγής είναι ισοδύναμη με τα πρότυπα της Bentley.

Η ανανεωμένη Bentayga προσφέρεται σε 4θέσια, 5θέσια και 7θέσια διάταξη καθισμάτων, με την Bentley να λέει πως οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν έως και 10 εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, ανάλογα την διαμόρφωση.

Η ανανεωμένη Bentayga θα κυκλοφορήσει αρχικά με τον 4,0-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 770 Nm ροπής, ενώ θα ακολουθήσουν η plug-in υβριδική έκδοση, όπως και η W12 Speed έκδοση.