Η Bentley παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση της Bentayga, η οποία βρίσκεται στην αγορά 4 χρόνια. Το μοντέλο φέρει νέα φωτιστικά σώματα, με τα πίσω να μοιάζουν αρκετά με αυτά της Continental GT, ενώ υπάρχουν ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια, νέες οβάλ απολήξεις, νέες ζάντες 22″ και νέα εξωτερικά χρώματα.

Το πίσω μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 2 εκατοστά και στο εσωτερικό υπάρχει νέα 10,9″ οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, νέοι αεραγωγοί, νέο τιμόνι, ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέο head-up display, νέα καθίσματα, νέα πάνελ στις πόρτες, ένα Breitling ρολόι στο κέντρο του ταμπλό, όπως επίσης νέα ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά.

Η ανανεωμένη Bentayga προσφέρεται σε 4θέσια, 5θέσια και 7θέσια διάταξη καθισμάτων, με την Bentley να λέει πως οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν έως και 10 εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, ανάλογα την διαμόρφωση.

Η ανανεωμένη Bentayga θα κυκλοφορήσει αρχικά με τον 4,0-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 770 Nm ροπής, ενώ θα ακολουθήσουν η plug-in υβριδική έκδοση, όπως και η W12 Speed έκδοση.