Μέχρι και 18 μήνες η λίστα αναμονής για το Ford Bronco

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο εβδομάδες η Ford παρουσίασε τη νέα οικογένεια του Bronco και η εμπορική πορεία του μοντέλου φαίνεται ότι είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα, ή καλύτερα με πολλά δολάρια στα ταμεία της αμερικάνικης εταιρίας.

Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν από την First Edition έκδοση του μοντέλου, η οποία αρχικά βγήκε σε 3.500 μονάδες, οι οποίες έγιναν sold out μέσα σε 4 ώρες. Γι’αυτό, η Ford αποφάσισε να διπλασιάσει την παραγωγή της προαναφερθείσας έκδοσης, αλλά και πάλι το Bronco First Edition έγινε άμεσα ανάρπαστο, αποδεικνύοντας ότι είναι το cash cow μοντέλο που ήθελε η Ford.

H εταιρία έχει ενημερώσει ότι οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2021, αλλά η ζήτηση για αυτό είναι τόσο μεγάλη που κάποιοι πελάτες της εταιρίας θα πρέπει να περιμένουν έως και 18 μήνες για να το βάλουν στο γκαράζ τους, ήτοι τέλη του 2022, αφού η Μπλε Οβάλ εταιρία έχει δεχτεί περίπου 230.000 κρατήσεις για το Bronco.

Οι πιθανοί πελάτες χωρίς κράτηση θα πρέπει να περιμένουν ακόμη περισσότερο, γιατί αφού η επιθυμία τους μετατραπεί σε πραγματική παραγγελία, θα πρέπει να περιμένουν πρώτα να ικανοποιηθούν όσοι έχουν κάνει ήδη μια παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιπρόσωποι θα αποκτήσουν απόθεμα αρκετά αργότερα.

Όσοι έχουν κάνει μια κράτηση, οι έμποροι της Ford θα επικοινωνήσουν μαζί τους τον Δεκέμβριο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία τους, και στη συνέχεια θα τους γίνει γνωστή η -κατά προσέγγιση- ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου τους, η οποία ορίζεται για τα τέλη της άνοιξης του 2021.

Από την άλλη, η αναμονή για το Bronco Sport δεν είναι μεγάλη, καθώς η κράτηση θα μετατραπεί -μετά από επικοινωνία- σε παραγγελία μέσα στο τρέχον καλοκαίρι, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη του έτους.

ΠηγήCnD.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...