Η Tesla είναι “ανοικτή” στο να προμηθεύσει με μπαταρίες, κινητήρες και software τους ανταγωνιστές της

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk απαντώντας σε δημοσιεύματα που θέλουν τις γερμανικές εταιρίες να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να καλύψουν το κενό που τους χωρίζει από την Tesla, σε ότι έχει να κάνει στη κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έγραψε στο Twitter πως η Tesla είναι διατεθειμένη να τους βοηθήσει προκειμένου να καλύψουν το κενό αυτό.

Η Tesla είναι ανοικτή στο να προμηθεύσει τις μπαταρίες της, τους κινητήρες της και το software της στους ανταγωνιστές της. Προσπαθούμε να επιταχύνουμε την μετάβαση στην “αειφόρο ενέργεια” και όχι να συντρίψουμε τους ανταγωνιστές μας.

Ο Musk διευκρίνισε πως η Tesla είναι πρόθυμη να δώσει ακόμη και το Autopilot σε ανταγωνιστές της.

Διάβασε επίσης

O CEO της Audi λέει πως η Tesla είναι 2 χρόνια μπροστά

Στις σχετικές ειδήσεις, οι αρχές του Νοτίου Κορέας “διερευνούν ύποπτα ζητήματα ασφαλείας” μοντέλων της Tesla. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Autopilot και τα συστήματα διεύθυνσης και πέδησης, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της χώρας. Η Tesla συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, με την έρευνα να αναμένεται να διαρκέσει 6 με 12 μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...