Η Bentley παρουσίασε την Continental GTC Mulliner στο Σαιν-Τροπέ. Το μοντέλο ξεχωρίζει στιλιστικά από τη νέα μάσκα, τα διαφορετικά πλευρικά ανοίγματα και τα ασημί και μαύρα διακοσμητικά. Επίσης υπάρχουν ζάντες διαστάσεων 22″, με το σήμα της Bentley στο κέντρο τους να βρίσκεται πάντα κάθετα σε σχέση με το έδαφος.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες “Diamond-in-Diamond” δερμάτινες επενδύσεις, με την Mulliner να λέει πως υπάρχουν σχεδόν 400.000 βελονιές στο εσωτερικό της καμπίνας, με το κάθε “διαμάντι” που σχηματίζουν οι ραφές να αποτελείται από ακριβώς 712 βελονιές. Όπως αναφέρει η εταιρία, μόνο η διαδικασία του κεντήματος χρειάστηκε 18 μήνες προκειμένου να αναπτυχθεί.

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 61 εξωτερικά χρώματα και 8 εξατομικευμένους τρίχρωμους εσωτερικούς χρωματισμούς για το χειροποίητο εσωτερικό της Continental GT Mulliner Convertible, με την κεντρική κονσόλα να φέρει ένα νέο τεχνικό “διαμαντένιο” φινίρισμα που συνοδεύεται από ένα Breitling ρολόι.

Ο κρυφός φωτισμός έχει 7 διαφορετικά θέματα, με το αυτοκίνητο να διαθέτει ακόμη φωτιζόμενα Mulliner μαρσπιέ και προηγμένο ηχοσύστημα της Naim με 18 ηχεία, απόδοσης 2.200 Watt.

Μηχανικά προσφέρεται τόσο με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα, όσο και με τον W12 6,0-λίτρων twin-turbo. Με τον πρώτο τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ με τον δεύτερο σε 3,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 318 και 333 χλμ/ώρα αντίστοιχα.