Κάμερα ασφαλείας καταγράφει σοκαριστικό ατύχημα στη Σητεία της Κρήτης

Σχετικά άρθρα

Το ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, 16 Αυγούστου, στη Σητεία της Κρήτης, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου θέλησε να εισέλθει σε πρατήριο καυσίμων και δεν είδε (ή δεν υπολόγισε σωστά) την μηχανή που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Το αποτέλεσμα ήταν η σφοδρή σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων. Όπως θα δεις, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε σοκαρισμένος από το όχημα του, πιστεύοντας ότι έχει γίνει κάτι πολύ άσχημο.

Ωστόσο, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας σώθηκε (από θαύμα;), κάτι στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα το κράνος που φορούσε, όντας δεμένο στο υποσιάγωνο.

Η ανάρτηση του video έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη ότι το κράνος σώζει ζωές, αλλά και να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...