Τον περασμένο Ιούνιο ο Stephan Papadakis και οι μηχανικοί της Papadakis Racing ολοκλήρωσαν τη μετατροπή μιας νέας Toyota Supra σε αγωνιστικό, ώστε να συμμετάσχει με αυτό στο Formula Drift πρωτάθλημα ο Fredric Aasbo.

Στο παραπάνω video θα δεις όλες τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού, το οποίο χρειάστηκε σχεδόν 10 μήνες δουλειάς για τα ολοκληρωθεί.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2019, όταν η Papadakis Racing ξεκίνησε να βελτιώνει τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα (B58) της BMW, ο οποίος φαίνεται πως έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει ένας σύγχρονος 2JZ-GTE. Και αυτό γιατί είναι ικανός να αποδίδει έως 1.034 άλογα και 1.231 Nm ροπής, έχοντας τις αντοχές να παράγει αυτό το νούμερο χωρίς να χρειαστεί να αλλαχθούν μπιέλες, πιστόνια, εκκεντροφόροι κτλ. Εντυπωσιακό!

Όλο το επόμενο διάστημα ο Stephan Papadakis έκανε όλες τις απαραίτητες μετατροπές, με το bodykit να είναι το τελευταίο πράγμα που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο. Αυτό φέρει την υπογραφή του Jon Sibal και κατασκευάστηκε από τις Steph και TRD.