Μια McLaren Speedtail πλένεται και “ντύνεται” με διάφανο αυτοκόλλητο

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης μιας από τις 106 Speedtail που θα κατασκευάσει η McLaren, αποφάσισε να προστατεύσει το σώμα του βρετανικού hypercar και έτσι ανέθεσε στους ανθρώπους της Topaz να “ντύσουν” το αυτοκίνητό του με διάφανο αυτοκόλλητο βινυλίου.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φέρει ένα υβριδικό σύνολο απόδοσης 1.050 ίππων, με τον 4,0-λίτρο V8 twin-turbo κινητήρα εσωτερικής καύσης να αποδίδει 746 άλογα και 799 Nm, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας 308 άλογα και 347 Nm. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας παρέχουν το peak της ισχύ τους σε διαφορετικά σημεία, γι’αυτό και η συνδυαστική απόδοση τους δεν είναι όση ανακοινώνεται.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: McLaren Speedtail με τελική ταχύτητα 403 χλμ/ώρα

Για τα 0-300 χλμ/ώρα χρειάζεται 12,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 403 χλμ/ώρα. Η McLaren θα κατασκευάσει 106 Speedtail που ήδη έχουν βρει ιδιοκτήτες, μιας και αυτοί πλήρωσαν 1,75 εκατ. λίρες (2 εκατ. ευρώ) χωρίς φόρους προκειμένου να το προσθέσουν στο γκαράζ τους, με τις παραδόσεις του αυτοκινήτου να έχουν ξεκινήσει.

Όλα τα αυτοκίνητα θα είναι coupe και δεν θα υπάρχει μια GTR έκδοση αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας, όπως έκανε η McLaren στις F1 και P1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...