Η Universal έδωσε πριν λίγα λεπτά το δεύτερο τρέιλερ της νέας, 25ης ταινίας του James Bond, η δράση του οποίου και το all-star cast δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία προβολής, τόσο περισσότερο αυξάνεται η προσμονή και το νέο τρέιλερ δείχνει γιατί όλη αυτή αναμονή αξίζει και με το παραπάνω.

Όπως -πιθανώς- θυμάσαι, η MGM, η Universal και οι παραγωγοί των ταινιών του James Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli ανακοίνωσαν τον περασμένο Μάρτιο ότι η προβολή της νέας ταινίας -No Time To Die- θα καθυστερήσει επτά μήνες.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας είχε οριστεί να γίνει στο Royal Albert Hall στις 31 Μαρτίου του 2020 και να ακολουθήσει η προβολή της στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Απριλίου 2020.

Όμως, εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωναϊού η ταινία θα προβληθεί στην Αγγλία και Ευρώπη από 12 Νοεμβρίου, και στην Αμερική από 20 Νοεμβρίου.

Να θυμίσω ότι στη λίστα με το cast θα δεις τους Daniel Craig, Ana de Armas, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek, Christoph Waltz και Naomie Harris.