Νέο, εντυπωσιακό trailer για τη νέα ταινία του James Bond

Σχετικά άρθρα

Η Universal έδωσε πριν λίγα λεπτά το δεύτερο τρέιλερ της νέας, 25ης ταινίας του James Bond, η δράση του οποίου και το all-star cast δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία προβολής, τόσο περισσότερο αυξάνεται η προσμονή και το νέο τρέιλερ δείχνει γιατί όλη αυτή αναμονή αξίζει και με το παραπάνω.

Όπως -πιθανώς- θυμάσαι, η MGM, η Universal και οι παραγωγοί των ταινιών του James Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli ανακοίνωσαν τον περασμένο Μάρτιο ότι η προβολή της νέας ταινίας -No Time To Die- θα καθυστερήσει επτά μήνες.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας είχε οριστεί να γίνει στο Royal Albert Hall στις 31 Μαρτίου του 2020 και να ακολουθήσει η προβολή της στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Απριλίου 2020.

Όμως, εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωναϊού η ταινία θα προβληθεί στην Αγγλία και Ευρώπη από 12 Νοεμβρίου, και στην Αμερική από 20 Νοεμβρίου.

Να θυμίσω ότι στη λίστα με το cast θα δεις τους Daniel Craig, Ana de Armas, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek, Christoph Waltz και Naomie Harris.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Η νέα BMW X2 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η νέα BMW X2 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73...