Η GTO Engineering δημιούργησε μια ρέπλικα της Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione του 1930, ενός εκ των πιο εμβληματικών GT αυτοκινήτων όλων των εποχών.

Η Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione Revival βασίζεται στα πρωτότυπα σχέδια της αυθεντικής Ferrari, έχοντας ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις, ενώ βασίζεται πάνω σε ένα χειροποίητο σωληνωτό πλαίσιο, με το χειροποίητο σώμα να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Κάτω από το καπό, η βρετανική εταιρία έχει τοποθετήσει έναν V12 Colombo κινητήρα, διαθέσιμος σε 3.0, 3.5 και 4.0 λίτρα, με την απόδοσή τους να ξεκινά από τα 280 άλογα και να διαθέτουν τριπλά καρμπυρατέρ, ενώ συνδυάζονται είτε με ένα 4-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες 15″ και 16″, βελτιωμένη ανάρτηση, μικρότερη τιμόνι, με τον ιδιοκτήτη να μπορεί να επιλέξει οι προφυλακτήρες να είναι είτε βαμμένοι στο χρώμα του αυτοκινήτου, είτε να είναι χρωμιομένοι.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα καθίσματα, με το αυτοκίνητο να μπορεί να εξοπλιστεί με κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης και ηχοσύστημα.

Η εταιρία έχει πουλήσει μέχρι σήμερα ήδη περισσότερες από 30 Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione Revival, με την κάθε μια κοστίζει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ και να απαιτούνται 12-18 μήνες προκειμένου να κατασκευαστεί.