Τον Μάρτιο του 2013, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, ο οίκος Bertone παρουσίασε το Jet 2+2. Πρόκειται για το τελευταίο αυτοκίνητο που δημιούργησε ο ιταλικός οίκος σχεδίασης προτού χρεοκοπήσει και τώρα το μοναδικό αυτό όχημα αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια Aston Martin Rapide Shooting Brake η οποία βασίζεται στην απλή έκδοση της Rapide και σύμφωνα με τον Bertone, οι πίσω κολόνες έχουν κλίση προς τα εμπρός και έτσι συνδέουν του μυώδες αμάξωμα με την οροφή δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται, ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Άλλες αλλαγές εντοπίζονται στα πίσω LED φώτα και στη ψηλή πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό διατηρείται η 2+2 διαμόρφωση των καθισμάτων, με ξεχωριστή πολυθρόνα για το καθένα και εξαιτίας της νέας οροφής υπάρχει περισσότερος χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Ακόμα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν, δημιουργώντας ένα επίπεδο χώρο φόρτωσης που είναι επενδυμένος με ξύλο, αλουμίνιο και δύο αποχρώσεων δέρμα κάνοντας το να ξεχωρίζει από την απλή έκδοση.

Μηχανικά φορά τον V12 κινητήρα 6,0-λίτρων απόδοσης 476 ίππων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μέχρι σήμερα έχει διανύσει κάτι περισσότερα από 16.000 χλμ και η τιμή του ανακοινώνεται μονάχα στους ενδιαφερόμενους.