Η Lexus παρουσίασε μια νέα ειδική και περιορισμένης παραγωγής έκδοση του RC F, την οποία ονομάζει Fuji Speedway. Αυτή, όπως καταλαβαίνεις, επικεντρώνεται για την απόλυτη εμπειρία στην πίστα, με την ιαπωνική εταιρία να κατασκευάζει μόλις 60 τέτοια αυτοκίνητα.

Το Lexus RC F Fuji Speedway Edition είναι διαθέσιμο μόνο σε δύο χρώματα, στο άσπρο Arctic Blast Satin και στο γκρι Cloudburst Gray. Επιπλέον η έκδοση διαθέτει carbon/κεραμικά φρένα της Brembo, σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο και ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon. Παρότι η Lexus δεν ανακοινώνει το ακριβές νούμερο του βάρους του αυτοκινήτου, αναφέρει ότι αυτό είναι μικρότερο από το “απλό” RC F.

Πιθανότατα η εξοικονόμηση βάρους του είναι παρόμοια με αυτή που έχει γίνει στην Track Edition έκδοση της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που σημαίνει μια μείωση της τάξης των 80 κιλών σε σχέση με το RC F.

Μηχανικά, ο V8 5,0-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας αποδίδει 479 άλογα και 535 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο έχει διαφορετικό γρανάζωμα, ώστε ο κινητήρας να αποκτήσει καλύτερη απόκριση. Τα 0-96 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,96 δευτερόλεπτα (-0,2 δευτ. σε σχέση με το RC F), με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 270 χλμ/ώρα.