H Mazda παρουσιάζει το CX-30 Turbo με 250 άλογα

Σχετικά άρθρα

Δύο μήνες μετά την παρουσίαση του Mazda3 Turbo στις Η.Π.Α., η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει σήμερα την αντίστοιχη έκδοση για το CX-30. Αυτή θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά της Αμερικής πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, και κάτω από το καπό το compact SUV της εταιρίας φορά τον 2,5-λίτρων SkyActiv-G κινητήρα. Η απόδοση του ανέρχεται 250 άλογα και η μέγιστη ροπή τα 433 Nm, όταν καταναλώνει βενζίνη 93 οκτανίων (η δική μας 98άρα), και 227 άλογα με 420 Nm ροπής, όταν καταναλώνει βενζίνης 87 οκτανίων (η δική μας 92άρα).

Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς. Στιλιστικά ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18″, από τα Turbo σήματα, από την shark-fin κεραία, από τους μαύρους γυαλιστερούς πλαϊνούς καθρέπτες, ενώ διαθέτει και LED φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό μεταξύ άλλων συναντάμε θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό, οθόνη αφής 8,8″, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, head-up display και κάμερα οπισθοπορείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...