Άκου την εξάτμιση της Lamborghini Aventador SVJ της Novitec να παράγει 130,9 dB

Σχετικά άρθρα

Πέρσι το Νοέμβριο η Novitec παρουσίασε το βελτιωτικό της πακέτο για την Lamborghini Aventador SVJ, με το bodykit να είναι κατασκευασμένο πλήρως από carbon, ενώ έχει αναπτυχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα για να εξασφαλίσει μέγιστη αεροδυναμική απόδοση.

Στο παραπάνω video θα δεις να μας περιγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του πακέτου, ενώ θα ακούσεις και τον εκκωφαντικό ήχο που παράγει η νέα εξάτμιση από Inconel, η οποία ζυγίζει 19 κιλά λιγότερο από την εργοστασιακή. Σύμφωνα με τον όργανο μέτρησης έντασης ήχου, το ιταλικό supercar παράγει 130,9 dB.

Ως μέτρο σύγκρισης, μια κανονική συνομιλία είναι περίπου 60 dB, ο θόρυβος από ένα χλοοκοπτικό είναι περίπου 90 dB, μια συναυλία περίπου στα 100 με 110 dB, ενώ παρακολουθώντας την απογείωση ενός Boeing 747 από απόσταση 100 μέτρων η ένταση του ήχου είναι πάνω από 120 dB. Γενικά, οι ήχοι άνω των 85 dB είναι επιβλαβείς, ανάλογα με τη διάρκεια και πόσο συχνά εκτίθεσαι σε αυτούς και αν φοράς ωτοασπίδες.

Συνεχίζοντας, η Lamborghini Aventador SVJ της Novitec φορά ζάντες 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω με ελαστικά διαστάσεων 225/30 και 355/25 αντίστοιχα, νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση κατά 35 mm. Μηχανικά, ο 6,5-λίτρων ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας αποδίδει 770 άλογα με 720 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...