Spy video: Η νέα Chevrolet Corvette Z06

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της Corvette Z06 έτσι ώστε να κυκλοφορήσει στην αγορά ως μοντέλο του 2022. Το αυτοκίνητο θα φορά τον V8 LT6 5,5-λίτρων ατμοσφαιρικό Flat-Plane Crank κινητήρα που προέρχεται από την αγωνιστική Corvette C8.R και θα αποδίδει 650 άλογα με 815 Nm ροπής. Ο κινητήρας θα προσφέρεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με τη κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, ενώ θα έχει όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ.

Το μοντέλο θα διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, ενώ θα μπορεί να εξοπλιστεί και με carbon ζάντες διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R διαστάσεων 275/30 μπροστά και 345/25 πίσω.

Η ενεργή αεροδυναμική θα αποτελείται από αεροτομή, splitter και πλευρικά πτερύγια που θα προσαρμόζονται αναλόγως των συνθηκών. Το μοντέλο θα διαθέτει και μια νέα εξάτμιση, με τις απολήξεις να βρίσκονται στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η Nio επιδεικνύει τις δυνατότητες του συστήματος SkyRide του ET9

Στα τέλη του περασμένου έτους και στο πλαίσιο της Nio Day 2023, η κινέζικη εταιρία αποκάλυψε το ET9, το οποίο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα...
Autoblog.gr