Nissan: Είναι πειρασμός να φτιάξουμε ένα Z SUV μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Ο Ivan Espinosa, αντιπρόεδρος της Nissan στο τμήμα παγκόσμιου σχεδιασμού προϊόντων, σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως η ιαπωνική εταιρία διερευνά το ενδεχόμενο να προσφέρει στην αγορά ένα Z SUV μοντέλο.

Για την ώρα η εταιρία δεν έχει πάρει την τελική απόφαση και δεν έχει δώσει το πράσινο φως για να περάσει στη παραγωγή, αλλά σύμφωνα με τα λόγια του Espinosa, το Z SUV συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Όπως είπε ο Espinosa:

Πάντα υπάρχει πειρασμός, διερευνούμε συνεχώς αυτά τα πράγματα. Η δύναμη των Z μοντέλων είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτρέψει κάποια ακραία ​​πράγματα.

Το Z έχει να κάνει με τη σύνδεση με το αυτοκίνητο που οδηγείς. Έτσι, η πραγματική εμπειρία σπορ αυτοκινήτου, χρειάζεσαι τη χαμηλή θέση οδήγησης.

Παρότι μπορείς να προσφέρεις μια πολύ συναρπαστική εμπειρία σε ένα όχημα με ψηλότερη απόσταση από το έδαφος, αυτή δεν θα είναι ποτέ η ίδια με αυτή ενός Z coupe μοντέλου, στο οποίο ο οδηγός κάθεται πολύ χαμηλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...