Στις αρχές του μήνα η Dacia παρουσίασε τα νέα Sandero, Sandero Stepway και Logan, δίνοντας μερικές φωτογραφίες τους, ανακοινώνοντας παράλληλα ορισμένες πληροφορίες για αυτά. Ωστόσο, η ρουμάνικη εταιρία δεν είχε δώσει καμία φωτογραφία από το εσωτερικό των μοντέλων, το οποίο είναι ίδιο και στα τρία.

Αργότερα σήμερα, όμως, η Dacia θα κάνει γνωστά τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων της μοντέλων, ενώ θα δώσει και νέες φωτογραφίες των μοντέλων. Ωστόσο, μόλις διέρρευσαν μερικές εξ αυτών που αφορούν το Logan και το εσωτερικού του.

Στο εσωτερικό την εντύπωση κλέβει η μεγάλη -αιωρούμενη- οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Στις βασικές εκδόσεις θα υπάρχει ειδική υποδοχή -αντί της οθόνης- που θα μετατρέπει το smartphone του οδηγού σε οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ακόμα, αντί για στρογγυλούς αεραγωγούς που υπάρχουν σήμερα, τα νέα μοντέλα διαθέτουν παραλληλόγραμμους αεραγωγούς με πιο γεωμετρικά σχήματα.

Κοινός παρονομαστής των νέων μοντέλων της Dacia είναι η νέα πλατφόρμα τους. Αυτή είναι η CMF-B πλατφόρμα, η ίδια που φορά η πέμπτη γενιά του Clio, το νέο Captur, καθώς και το νέο Nissan Juke. Μηχανικά, θα προσφέρονται με κινητήρες βενζίνης απόδοσης 75 και 100 ίππων. Στο Sandero Stepway θα διατίθεται και ένας ήπιος υβριδικός 1.600άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 140 ίππων.