H Renault δίνει το πρώτο teaser του ηλεκτρικού Dacia Spring

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Πέμπτη η Dacia θα παρουσιάσει το Spring, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για την Ευρωπαϊκή αγορά, και σήμερα η “μαμά” εταιρία έδωσε το πρώτο teaser video του μοντέλου.

Αυτό ουσιαστικά αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Spring Electric concept, και -σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες- το ηλεκτρικό 5θυρο αυτοκίνητο πόλης θα προσφέρει μια μέση αυτονομία της τάξεως των 200 χλμ. ανά φόρτιση, σε κύκλο WLTP, από την μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 26,8 kWh.

Αυτή θα παρέχει ενέργεια σε έναν ηλεκτροκινητήρα 33 kW (45 ίππων), με τον ξεχωριστό SUV σχεδιασμό του και τις συμπαγείς διαστάσεις του (3,73 μέτρα μήκος) να καθιστούν το Spring ιδανικό για καθημερινή χρήση εντός πόλης.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από τον CEO του Groupe Renault, Luca de Meo, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 18:00, ώρα Ελλάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...