Τρένο εμβολίζει κολλημένο φορτηγό στις ράγες

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, ένα φορτηγό μαζί με το ρυμουλκούμενο φορτίο κόλλησε στις ράγες τρένου κοντά στην πόλη Pendleton της Indiana των Η.Π.Α. Παρότι έγιναν προσπάθειες από ειδικά συνεργεία να μετακινήσουν το φορτηγό, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι ένα τρένο εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το κολλημένο φορτηγό.

Το ευτυχές ήταν ότι δεν υπήρξαν θύματα, καθώς -όπως φαίνεται και στο video- ο οδηγός του τελευταίου είχε εγκαταλείψει το όχημα πριν τη σφοδρή σύγκρουση που διέλυσε την καμπίνα του οχήματος και το παρέσυρε δεκάδες μέτρα. Από την άλλη, ο οδηγός του τρένου -ο οποίος είχε ενημερωθεί, αλλά δεν ήταν δυνατό να σταματήσει το τρένο-υπέστη ελαφρά τραύματα, καθώς η αμαξοστοιχία ήταν εμπορική και δεν είχε επιβάτες.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο οχήματα σταμάτησαν αρκετά μέτρα πιο κάτω, με την πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά που προκλήθηκε λόγω της τριβής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...