Ίσως προκύψει πρόβλημα και με τις ζώνες ασφαλείας της Takata

Σχετικά άρθρα

H Joyson Safety Systems (JSS), παλαιότερα γνωστή ως Key Safety Systems (KSS), είναι μια κινέζικη εταιρεία με έδρα το Μίσιγκαν της Αμερικής, που αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα ασφάλειας αυτοκινήτων, και το 2017 εξαγόρασε την Takata, αφού προηγουμένως η τελευταία είχε κηρύξει πτώχευση.

Σε χθεσινή του δήλωση, ο διευθυντής παγκόσμιας επικοινωνίας της JSS, Bryan Johnson, έκανε γνωστό ότι διερευνά ανακρίβειες στις αναφορές δεδομένων των δοκιμών των ιμάντων των ζωνών ασφαλείας σε ένα ιαπωνικό εργοστάσιο, που αποκτήθηκε από την Takata πριν από δύο χρόνια.

Ο Johnson δήλωσε χαρακτηριστικά:

Η JSS εξετάζει επί του παρόντος τα διαθέσιμα και σχετικά δεδομένα για μια περίοδο 20 ετών σε μια βάση δοκιμή-ανά-δοκιμή και προϊόντος-ανά-προϊόν.

Οι ανακρίβειες εντοπίστηκαν από το εργοστάσιο στο Hikone της Ιαπωνίας, το οποίο η JSS αγόρασε από την πτωχευμένη Takata τον Απρίλιο του 2018, με την JSS να δηλώνει ότι οι ανακρίβειες προέκυψαν πριν από την απόκτηση του εργοστασίου.

Ανανέωση

Νέο σκάνδαλο Takata. Απέστειλε 9 εκατ. ζώνες ασφαλείας που δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...